Over ons

Discover BLOOM kitchen bar's next chapter!

Stel je een Japanse Izakaya voor, een eethuisje... Een plek voor gezellig samenkomen om te eten. In het centrum van Weesp. Verfrissend, vernieuwend, innovatief & anders...

Wij willen graag onze passie voor Aziatische smaken en invloeden met jullie delen. Na 5 jaar finedining, zullen dan ook begin maart 2020 de lakens van de tafels gaan en serveren wij streetfood. Samen nieuwe rijke & warme smaken ontdekken! Dampende bowls met noodles, smaakvolle steam buns, prikkelende stir-fry, een Aziatisch biertje en een goed glas wijn. Nog duurzamer! Vanuit een plantaardige basis gebruiken we de mooiste groentes van Nederlandse bodem. Vlees & vis? Jazeker, op een verantwoorde manier.

Neem plaats aan onze keukenbar, kom met vrienden om samen te eten of neem plaats op ons heerlijke terras aan het water.

Geopend op woensdag van 15:00 - 20:00 en donderdag t/m zondag van 12:00 - 20:00u. Gedurende deze tijden serveren wij de gehele kaart, voor zowel de kleine als grote trek. Reserveren? Nee, kom vooral gewoon lekker langs wanneer het je uitkomt.

Eten van ons om mee te nemen? Natuurlijk, dat kan ook!

Wat blijft is onze bekende kwaliteit, gastvrijheid & funky eten. Vanaf vrijdag 6 maart 12:00u zijn onze deuren geopend! Wij hebben er ontzettend veel zin in! Jeroen & Paulien

“Een toegankelijk kwalitatief goede Izakaya waar beleving, gevoel en smaak centraal staan.”

Jeroen & Paulien

Jeroen, Chef-kok
Paulien, Manager

Behaalde successen

Chef-kok Jeroen Bruinsma is reeds 20 jaar werkzaam in de keukens van diverse horecabedrijven, waarvan de laatste 15 jaar in het topsegment. Jeroen is opgeleid door Robert Kranenborg (Michelin sterrenchef).

Reeds 4 jaar op rij heeft Michelin BLOOM kitchen bar opgenomen in het bekende rode boekje met een kwaliteitsvolle keuken. 'In dit monumentaal pand speelt men open kaart: achter de marmeren bar ziet u de ervaren chef aan het werk in zijn open kitchen. Hij werkt met eerlijke producten die hij liefst in de regio haalt, brengt ze met moderne bereidingen op smaak en verzamelt ze in een aantrekkelijk keuzemenu'. In 2020 wederom goed voor 2 bestekjes.

Ook heeft Tripadvisor BLOOM kitchen bar het 'Certificate of Excellence' toegekend in zowel 2017, 2018 en 2019.

 

“Wij hopen je snel te zien in onze Izakaya!”